joi, 4 mai 2017


                                 Activităţi -" Şcoala altfel "



  1. " Protejăm natura"- această activitate constă în implicarea elevilor  în acte de protejare a naturii. (ex: strângerea gunoiului, plantarea de puieți în zonele afectate etc.), astfel îmi propun să inspir copiilor  un comportament civic bun. 
  2. „Maratonul sănătății”-prin această activitate mi-am propus ca elevii mei să dobândească abilități psiho-motorii, cu această ocazie făcând ceva sănătos pentru organismul lor. Copii vor fi supuși la anumite probe de alergat pe trepte de dificultate.
  3. „Cultura e la ordinea zilei”-în ultima vreme tot mai mulți elevi susțin că este de ajuns să acumuleze informațiile predate de cadrul didactic la școală, astfel încât mi-am implicat învățăceii într-o activitate cu tenta culturală. Această activitate constă în vizite la diferite obiective culturale, iar apoi organizarea  unui concurs de cultură generală cu întrebări ce au tema obiectivelor vizitate.Elevii care au răspuns la cele mai multe întebări vor primi diplome și medalii.
  4. „Îmbrățișare caldă”- mi-am propus pentru cu acesta ocazie să-mi implic elevii într-o activitate de voluntariat. O sa vizitam un orfelinat, unde copii ''mei'' vor imparti alimente si hainute ,stranse de ei de-acasa, copiilor orfani, astfel isi vor dezvolta simtul empatic si un comportament bun in societate.
  5. ''Coloram natura in verde''- aceasta activitate consta in plantarea de flori si copaci de catre copii, astfel dezvoltandu-le simtul civic.